Тимочка КрајинаБорОдржан још један мото скуп на Борском језеру

Одржан још један мото скуп на Борском језеру

Одржан још један мото скуп на Борском језеру

Минулог викенда на Борском језеру одржан је још један мото скуп у организацији Мото клуба „Rolling Wheels MC” Србија. Код хотела „Језеро” своје место за добар провод пронашли су љубитељи двоточкаша из земље и света.

На Борско језеро пристигло је преко пет стотина мотора из Норвешке, Енглеске, Немачке, Италије, Грчке, Бугарске, Македоније, Холандије и Србије, а како кажу забава и дружење су увек главни повод оваквих окупљања, као и упознавање нових људи.

Моторе је увек пратио и добар рокенрол, те су тако наступили рок бендови, који су извели домаће и светске мејнстрим хитове и свакој песми дали сопствени печат. Кроз три мото дана, публици су се представиле следеће музичке групе: „ДиМ”, „Sevdah Rock Conection”, „Black and White”, „Сарказам” и „New Deal”.

Овде је реч о међународној манифестацији, која Бор на још један начин ставља на туристичку мапу Србије и која поред свега има за циљ, да посетиоцима представи потенцијале и лепоте овог краја.

Покровитељ догађаја је Град Бор.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб