Тимочка КрајинаЗајечарОдржан хуманитарни „Zumba master class” у Зајечару

Одржан хуманитарни „Zumba master class” у Зајечару

Одржан хуманитарни „Zumba master class” у Зајечару

Први заједнички „Zumba master class” у организацији Доротеје Тодоровић и Драгане Кузмановић – инструкторки зумбе и фитнеса, одржан је на Поповој плажи у Зајечару, протеклог викенда.

Заједнички „Zumba master class” окупио је око 70 вежбача из Зајечара, Бора, Београда, Смедерева, Крагујевца, Краљева, Пирота и Јагодине.

„Zumba master class” су отвориле инструкторке аеробика и пилатеса Тамара Николић Јотовић и Наташа Срећковић из „Bodi fit plus”-а, а наступили су и плесачи Плесног студија „Mil Pasos” из Зајечара.

Овај догађај имао је и хуманитарни карактер, а овом приликом прикупљан је новац за суграђанку Марину Николић.

„На овај начин ширимо позитивну енергију, љубав, а представљамо и здрав начин живота. Такође, овај догађај је хуманитарног карактера, јер желимо да прикупимо новац за помоћ у лечењу наше суграђанке Марине Николић”, казала је Драгана Кузмановић, инструкторка зумба фитнеса у Зајечару.

Кузмановић додаје да ће овакви догађаји бити реализовани и у наредном периоду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб