Тимочка КрајинаНеготин"Нојз Фест" у Неготину 6. и 7. септембра

„Нојз Фест“ у Неготину 6. и 7. септембра

Неготин коначно добија свој рок музички фестивал, „Нојз Фест“ – Фестивал гласне музике, који ће бити одржан 6. и 7. септембра 2024.

Током две вечери фестивала наступиће: „Atheist Rap“ и Никола Врањковић и то прве вечери, као и „ККН“ и „Artan Lili“ друге вечери. Локална подршка никад не изостаје, тако да ће се придружити и бендови: „Деца“, „Musky’s“, „Good ol’ bastards“, „Speedfreak“, „Vacuum“ и „Fubar“.

Фестивал ће бити одржан на Градском стадиону у Неготину, а карте по цени од 1500 динара, за обе вечери, могу се купити у Неготину, Кладову, Бору и Зајечару. Карте је могуће купити и на улазу по цени од 1000 динара по вечери.

Више информација на фејсбук и инстаграм страници фестивала.

Организатори и покровитељи фестивала су: „Heineken“, „Red Bull“, Општина Неготин, Удружење СУПА.

„Идеална прилика да људи из целе Србије посете Неготин због доброг рокенрола, а не само због вина“, поручују организатори.

Улаз се отвара од 18:00 сати, а програм почиње од 19:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб