ВестиKingston представио нове microSD картице високе издржљивости

Kingston представио нове microSD картице високе издржљивости

Kingston High Endurance microSD картица
Фото: Kingston / Промо

Kingston Digital Europe Co LLP, огранак задужен за Flash меморије у оквиру Kingston Technology Company, Inc., светског лидера у меморијским производима и технолошким решењима, данас је представио нову линију High Endurance microSD картица. Kартице су посебно дизајниране за примену која захтева интензивно писање података, код уређаја као што су кућне сигурносне и надзорне камере, камере за аутомобиле или камере за тело.

Пошто је за примене овог типа потребан висок ниво поузданости и перформанси, Kingstonova High Endurance microSD картица пружа трајност, висок капацитет складиштења и продужену издржљивост, како би се задовољиле специфичне потребе за снимањем кућних сигурносних камера или камера у аутомобилима. High Endurance microSD картица може да прими до 20.000 сати беспрекидног снимања видео записа у full 1080p HD резолуцији, како би снимила шта се догађа код куће или на путу.

Kingstonove High Endurance microSD картице су пројектоване и тестиране за употребу у тешким условима и довољно су издржљиве да заштите од екстремних температура, шока, воде и x-зрака. Kада је то највише потребно, High Endurance microSD картица је поуздано решење за бележење критичних тренутака током дугог временског периода, без ризика за компромитовање или губљење података.

„Снимци забележени са кућних сигурносних камера или уз помоћ камера из аутомобила, могу се показати као непроцењиво вредни. Kорисници морају бити сигурни да су њихове меморијске картице направљене тако да издрже екстремне услове, а да истовремено пруже стабилно решење за складиштење, како би корисници снимили критичне снимке када је то најпотребније”, рекао је Tiago Gomes, Flash Business Manager, Kingston EMEA. „Dash камере у возилима и сигурносне камере код куће постају све чешће и уз додатак наше нове High Endurance microSD картице, у могућности смо да одговоримо на растућу потражњу за бележењем видео садржаја за праћење уз пружање високих перформанси, заједно са провереном Kingston поузданошћу.”

Kingstonove High Endurance microSD картице су доступне у капацитетима од 32GB, 64GB и 128GB и подржане су двогодишњом гаранцијом, бесплатном техничком подршком и легендарном Kingston поузданошћу.

 

Извор: kingston.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,869ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб