Тимочка КрајинаБорЈКП „3. октобар” у Бору добило нову радну машину

ЈКП „3. октобар” у Бору добило нову радну машину

ЈКП „3. октобар” у Бору добило нову радну машину

У ЈКП „3. октобар” у Бору стигла је нова радна машина која ће служити за уређење сеоских путева.

Тамо где не постоји асфалт и где није у плану да се постави, машина ће да дроби, меље, равна, таба и прави канале поред пута како би се пољопривредним произвођачима омогућио лакши приступ до њихових њива.

За куповину ове радне машине, из буџета града, издвојено је 57 милиона динара. Ово је шеснаеста радна машина која је стигла у ово јавно предузеће.

„Као што смо и обећали, и у овој години наставили смо да најсавременијом механизацијом опремамо наша јавно комунална предузећа, све у циљу побољшања њихових услуга које пружају нашим суграђанима. Тим поводом, радна машина која ће умногоме помоћи приликом одржавања и уређења атарских путева, данас је стигла у ЈКП ’3. октобар’. Веома сам срећан због тога јер на територији града Бора имамо неколико стотина атарских путева које треба уредити. Ова радна машина, са свим потребним прикључцима, моћи ће да меље, равна, таба и прави канале поред пута и на тај начин ће атарски путеви бити квалитетнији. Истовремено ће се и нашим суграђанима који живе у сеоским месним заједницама олакшати прилаз њиховим њивама и имању”, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Наредних дана стићи ће булдожер и још две машине које су неопходне како би се капацитет ЈКП „3. октобар” подигао на виши ниво.

Чим временски услови то буду дозволили кренуће се са сређивањем сеоских атарских путева.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб