Тимочка КрајинаЗајечарЈесењи вашар у Зајечару од 6. до 8. септембра

Јесењи вашар у Зајечару од 6. до 8. септембра

Пролећни вашар у Зајечару

Јавно комунално предузеће „Тимок одржавање“ Зајечар почиње са припремама за традиционални јесењи вашар, који ће ове године, на зајечарском „Вашаришту“, бити одржан од 6. до 8. септембра.

Монтирање забавног садржаја почиње 3. септембра, од 7 сати, док власници угоститељских објеката са монтирањем могу да почну 4. септембра, такође од 7 сати. Закупци тезги и шатора за продају половне гардеробе (такозване гомилице) монтирање почињу 5. септембра, од 16 сати, када ће и продавци мекица моћи да поставе своја продајна места.

Сви остали продавци своја продајна места моћи ће да монтирају на дан вашара, 6. септембра, од 6 сати, када ће и званично почети јесењи вашар, као и продаја, наводе у ЈКП “Тимок одржавање” Зајечар.

Сви закупци продајних места своје тезге морају уклонити у року од 24 сата од завршетка вашара, док ће власници кафана и забавног парка, изнајмљени простор морати да ослободе у року од 48 сати.

Када је реч о ценовнику закупа тезги, надлежни кажу да су цене на нивоу прошлогодишњих.

Заинтересовани додатне информације могу добити на број телефона 064/43-00-943.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб