Изложбa слика „Испод коже” зајечарског сликара Нинослава Јовановића отворена у винарији „Boierescu”

„Испод коже” назив је седме изложбе слика зајечарског сликара Нинослава Јовановића, која је свечано отворена у винарији „Boierescu”, код Неготина.

На изложби су представљене 22 слике, рађене техником акрил, а слике „Мој анђео” и „Мој Исус” привукле су највише пажње.

На изложби су поред аутора, говориле рецензент Зорица Цветковић – иконописац из Минићева и модератор изложбе др Санела Радисављевић.

„Хвала вам што сте дошли да поделите моје емоције и позитивне вибрације са мном и надам се да ће ово вече остати упамћено. Покушавам да кроз своје слике и књижевна дела оставим траг за собом, јер живот је кратак”, истакао је Нинослав Јовановић, сликар.

Изложба је одржана уз свесрдну и несебичну подршку винарије „Boierescu” из Неготина.

Нинослав Јовановић, рођен је 17.10.1979. године у Зајечару, где је завршио основну и средњу школу. Дипломирао је на Вишој школи унутрашњих послова у Земуну 2002. године, а након тога стиче звање дипломираног економисте на Факултету за менаџмент у Зајечару, Мегатренд Универзитета у Београду.Од средине 2023. године обавља послове дисциплинског старешине у Министарству унутрашњих послова Србије у чину мајора полиције. Јовановић иза себе има неколико самосталних и три групне изложбе, у Зајечару, Књажевцу, Сокобањи и Неготину.