ГрО Народна странка Зајечар: Још једно ухлебљење о трошку Зајечараца

Народна странка Зајечар

Градски одбор Народне странке у Зајечару најоштрије је осудио именовање Љубише Тринфуновића из Бора, дипломираног инжењера металургије, на место в.д. директора ЈКП „Тимок – одржавање” наводећи да именовани нема искуства у обављању овог посла.

Саопштење вам преносимо у целости:

„Градски одбор Народне странке у Зајечару најоштрије осуђује намеру неспособне антизајечарске Градске власти предвођене СНС-ом и прелетачима из такозваног Покрета ’Живим за Крајину’, да на место в.д. директора ЈКП ’Тимок – одржавање’ именује боранина Љубишу Трифуновића, чија је једина ‘препорука’ за ту функцију та да је СНС бот и лични пријатељ актуелног градоначелника Зајечара.
 
Ово и овакво планирано постављење је само наставак вишегодишње праксе градоначелника Зајечара да своје кумове и пријатеље довлачи из разних градова и поставља на одговорне функције у нашем граду и тако им обезбеђује ухлебљење о трошку нас грађана Зајечара.
 
Такође, ова намера је само још један доказ да је највећа странка у Србији неспособна да у Зајечару међу Зајечарцима пронађе одговарајуће решење, односно стручну факултетски образовану и компетентну особу која је способна да на одговоран и стручан начин води поменуто предузеће, тако да уместо такве особе доводи човека из Бора који никада није радио у комуналном предузећу и не разуме се у тај посао, већ је као режимски новинар служио свакој власти.
 
Зато, Градски одбор Народне странке у Зајечару са жаљењем истиче чињеницу да одборници и Градски већници и даље доносе неразумне одлуке на штету нашег града и свих нас Зајечараца”.