Градоначелник Бора Миликић: Најоштрије осуђујем инцидент у коме је уништен аутомобил породице градоначелника Бошка Ничића

Градоначелник Бора Александар Миликић: Најоштрије осуђујем инцидент у коме је уништен аутомобил породице градоначелника Зајечара Бошка Ничића

Поводом инцидента који се синоћ догодио у Зајечару, а у ком је запаљен аутомобил супруге градоначелника Зајечара Бошка Ничића, огласио се и градоначелник Бора Александар Миликић.

Миликић најоштрије осуђује овај инцидент и очекује хитно реаговање надлежних, које ће резултирати брзим проналаском починиоца.

„Најоштрије осуђујем синоћни покушај вандала да изазову више од немилог инцидента који се догодио у Зајечару у коме је уништен аутомобил породице градоначелника Бошка Ничића.

Досад се небројено пута доказало да било каква врста насиља, а нарочито уколико је политичко, не доприноси развоју друштва, демократије и спречава квалитетан живот становника те средине.

Свака борба која није у складу са демократским начелима и која позива на мржњу и насиље није прихваљива, а сваки грађанин се мора осећати безбедно где год живео и чиме год се бавио.

Зато искрено верујем у рад надлежних органа и очекујем хитно реаговање које ће резултирати брзим проналаском починиоца овог вандалског чина“, саопштио је Миликић.

Подсећамо, ноћас око 1:30 сати, запаљен је аутомобил супруге градоначелника Зајечара Бошка Ничића. Брзом реакцијом зајечарске полиције и ватрогасаца, пожар је угашен и спречено је даље ширење.

1 КОМЕНТАР

Тема је затворена за коментаре