Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић посетио Гимназију “Бора Станковић”

Градоначелник Бора Александар Миликић посетио Гимназију “Бора Станковић”

Фото: Град Бор

Ученике и професоре Гимназије “Бора Станковић” у Бору дочекале су уређене учионице и ходници, захваљујући улагању локалне самоуправе од 7,9 милиона динара.

Током протеклих шест година, град Бор је континуирано улагао у побољшање услова за рад и учење у овој школи. Урађени су нови кров и фасада, а уређено је и школско двориште, чиме је створен пријатан и функционалан простор за ученике и професоре.

Првог дана нове школске године, градоначелник Бора Александар Миликић, посетио је Гимназију и ученицима пожелео срећан и успешан почетак нове школске године.
Градоначелник је током обиласка имао прилику да се увери у спремност школе за почетак нове школске године и рекао да су образовање и млади приоритети локалне самоуправе.

„Улагање у образовање је улагање у будућност. Поносан сам када дођем у гимназију и видим шта смо све постигли у последњих неколико година. Наставићемо да радимо на томе да наша деца имају најбоље могуће услове за учење и развој“, нагласио је градоначелник Бора Александар Миликић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб