Тимочка КрајинаБорГрад Бор домаћин „Каравана безбедности саобраћаја” 30. и 31. маја

Град Бор домаћин „Каравана безбедности саобраћаја” 30. и 31. маја

Караван безбедности саобраћаја

На платоу Дома културе у Бору биће организована превентивно-пропагандна манифестација „Караван безбедности саобраћаја” у организацији Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе у Бору и Тела за координацију послова безбедности саобраћаја на подручју града Бора, у четвртак и петак 30. и 31. маја 2024.

Сврха манифестације је да се младим учесницима у саобраћају, матурантима средњих школа, ученицима средњих и ученицима виших разреда основних школа, предшколској деци, укаже на значај безбедног понашања у саобраћају.

Том приликом биће организоване трибине са презентацијама на ову тему, изложба возила оштећених у саобраћајним незгодама (у парку иза Дома културе), полигон са саобраћајним површинама за предшколску децу (у парку код Градске управе Бор), наступ Дечијег хора и културно-уметничког друштва и други садржаји.

Манифестација је отворена и за све остале грађане и учеснике у саобраћају, а за ту прилику на платоу Дома културе биће постављени штандови за учеснике – субјекте који се баве безбедношћу саобраћаја.

Суорганизатори су Управа саобраћајне полиције (Београд), Агенција за безбедност саобраћаја, Ауто-мото савез Србије, Црвени крст Србије и Национална возачка академија.

Током трајања манифестације, улица Моше Пијаде у Бору биће затворена за саобраћај.

Свечано отварање предвиђено је у четвртак 30. маја, од 11:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб