ВестиGoogle омогућио слање e-mail порука у погоднијем тренутку

Google омогућио слање e-mail порука у погоднијем тренутку

Gmail
Фото: Shutterstock, илустрација

Google обележава 15. рођендан Gmail-а са неким веома корисним додацима за популарниe-mail сервис. За почетак, представљена је опција организованог слања порука, тако да оне примаоцу стигну у погоднијем тренутку. Уколико је потребно да пословни e-mail напишете касно ноћу, али не желите да сметате колегама ван радног времена, слање e-mail-а се може одложити до тренутка када се колега врати у канцеларију.

Такође, Smart Compose опција учи да се прилагођава личном стилу корисника. Функција, коју покреће вештачка интелигенција, сада зна како да препозна уобичајене поздраве корисника. То значи да уколико e-mail поруку уобичајено започињете са „Hey” или „Hello”, нећете ово морати лично да понављате сваки пут.

Ова експанзија је започела почетком марта, а Google је потврдио да је Smart Compose сада доступан и на другим Андроид уређајима а не само на Pixel 3 и ради на француском, шпанском, италијанском и португалском језику.

Извор: engadget.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,869ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб