ВестиДанас умерено до потпуно облачно, највиша дневна температура до 26 степени

Данас умерено до потпуно облачно, највиша дневна температура до 26 степени

Облачно време, природни пејзаж

У Србији умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и пљусковима који ће понегде бити праћени и грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 13 до 19, највиша од 19 до 25 степени.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 16, максимална дневна до 23 степена. Сутра местимично облачно и топлије. Најнижа температура 15, највиша око 26 степени.

АМСС

Саобраћај ће данас преподне бити слабијег интензитета, док се поподне очекује појачан саобраћај и то највише на прилазним путевима већим градским срединама, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Очекују се падавине и временске непогоде, а променљиво време доноси услове који могу бити опасни за возаче.

АМСС упозорава да киша или јак пљусак смањују прегледност и отежавају видљивост, а вода на коловозу која попуњава све неравнине и друга оштећења је додатно опасна.

На наплатним рампама и граничним прелазима нема задржавања ни за путничка возила, нити за камионе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб