ВестиДанас у Зајечару променљиво облачно, могућа киша

Данас у Зајечару променљиво облачно, могућа киша

Мало паче
Фото: Shutterstock, илустрација

Променљиво облачно, местимично с кишом и пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, јужни и југозападни, у току ноћи северозападни. Најнижа температура од 6 до 11, највиша од 15 до 19 степени.

Данас у Зајечару променљиво облачно. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура око 10, максимална дневна око 17 степени. Сутра време налик данашњем са кишом. Најнижа температура 10, највиша око 17 степени.

Суве коловозе и добре услове за вожњу током дана повремено ће кварити пролећни и краткотрајни локални пљускови, што је довољан разлог да возачи буду пажљивији за воланом, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Kако је саопштила Управа граничне полиције, на путничким теминалима граничних прелаза у земљи нема задржавања дужих од 30 минута.

Теретна возила, међутим, на излазу из земље на Хоргошу чекају шест сати, код Шида пет, на Батровцима и Kелебији три, код Сремске Раче два сата, а код Бачке Паланке 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб