ВестиДанас сунчано и топло, увече пролазно наоблачење, максимална дневна температура око 31...

Данас сунчано и топло, увече пролазно наоблачење, максимална дневна температура око 31 степен

Лепа девојчица ужива у сунчаном дану

У Србији изнад већег дела претежно сунчано, још мало свежије, само на крајњем северу земље умерено облачно уз могућност краткотрајне кише. Послеподне уз локални развој облачности, краткотрајни пљускови са грмљавином очекују се углавном у планинским пределима. Ветар слаб и умерен, северни. Најнижа температура од 15 до 20 , највиша од 26 на северу до 33 степена на истоку и југоистоку.

У Зајечару данас сунчано и топло, у вечерњим сатима пролазно наоблачење. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 18, максимална дневна и до 31 степен. Сутра умерено облачно са повременом кишом. Најнижа температура 19, највиша око 31 степен.

Саобраћај се појачава већ у другој половини радне недеље, јер смо све ближи викенду и очекиваним гужвама како на путевима и наплатним рампама, тако и на граничним прелазима, због чега АМСС саветује опрезну вожњу, а с обзиром на то да су последњих дана учесталије саобраћајне незгоде.

Према информацијама „Путева Србије” на наплатној станици Дољевац возила чекају 30 минута.

Из Управе граничне полиције саопштавају да се на путничким терминалима на Градини чека до 30 минута, на Богојеву 60.

Задржавања на теретним терминалима су дужа. па се тако на Хоргошу чека 360 минута, на Kелебији на излазу 180, на Батровцима на излазу 240 минута.

На прелазу Шид теретна возила чекају 120 минута, а на прелазу Сремска Рача 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб