ВестиДанас сунчано и топло, највиша дневна температура до 24 степена

Данас сунчано и топло, највиша дневна температура до 24 степена

Зајечар — Центар

У Србији у већем делу претежно сунчано и мало топлије, само на југу и југозападу променљиво облачно са ређом појавом краткотрајне кише. Послеподне и увече са северозапада Војводине умерено наоблачење, али ће се задржати суво. Ветар слаб, југоисточни, у другом делу ноћи на југу Баната у појачању. Најнижа температура од 3 до 9, а највиша од 21 до 24 степена.

У Зајечару углавном ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 5, максимална дневна око 21 степен. У уторак сунчано и топлије. Најнижа температура 6, највиша до 25 степени.

АМСС

Првог радног дана после забране кретања, на путевима у земљи се може очекивати повремено појачан интензитет саобраћаја на градским саобраћајницама, као и на прилазима већим градовима.

Како је саопштио Ауто-мото савез Србије (АМСС), возаче очекују добри услови за вожњу и повољне временске прилике са температурама које ће се у најтоплијем делу дана кретати до 24. подеока, сем на путевима у западним крајевима Србије и подручја Златибора где треба очекивати мокре или влажне коловозе због кише коју метереолози најављују.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања, као ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на теретним терминалима, осим на Градини где се на излаз из земље чека 120 минута.

АМСС подсећа да су границе Републике Србије затворене за све држављане.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб