ВестиДанас претежно ведро и сунчано, највиша дневна темпераура и до 25 степени

Данас претежно ведро и сунчано, највиша дневна темпераура и до 25 степени

Попова плажа

У Србији данас претежно сунчано и топлије. У јутарњим сатима по котлинама и дуж речних токова краткотрајна магла. Ветар углавном слаб, источни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 11 степени, највиша од 23 до 26 степени.

У Зајечару првог дана викенда претежно ведро и сунчано. Ветар слаб, пролећни поветарац, из правца југа и југоистока. Минимална температура око 9, максимална дневна око 25 степени. Сутра променљиво облачно. Најнижа температура 11, највиша и до 25 степени.

Суво и топлије време у односу на предходне дане доноси и бољу проходност путева, саобраћај је ван већих градова умерен, што додатно олакшава вожњу, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Kоловози су углавном суви а путеви проходни, али возачима се саветује опрез због магле и сумаглице на путевима поред река, језера и канала.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи, како је саопштила Управа граничне полиције, нема задржавања дужих од 30 минута, док на излазу из земље теретна возила на Батровцима чекају два сата.

Ауто-мото савез Србије подсећа да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске, и тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на граничним прелазима у земљи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,482ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб