ВестиДанас претежно облачно, местимично са кишом

Данас претежно облачно, местимично са кишом

Бара — Киша
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Послеподне постепени престанак падавина, прво на северу и западу. Током ноћи смањење облачности. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 4 , највиша дневна од 4 до 8 степени.

У Зајечару претежно облачно са слабом кишом и повременим пљусковима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 0, максимална дневна око 7 степени. Сутра променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 1, највиша до 12 степени.

У Србији ће данас бити појачан саобраћај, посебно у јутарњим сатима, када се очекује да најоптерећенији буду прилази већим градовима, као и главне градске саобраћајнице, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Промена времена коју возачи, према речима метеоролога, могу очекивати у току данашњег дана донеће кишу у нижим, и снег у вишим планинским пределима.

Зато је потребна опрезнија вожња, јер су при оваквим временским приликама, које доносе мокре и клизаве коловозе, учестала излетања као и проклизавања возила са коловоза.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на граничним прелазима, на путничким терминалима.

Камиони на Хоргошу чекају сат и по, на Келебији два сата, на Батровцима четири сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб