ВестиЧланови кик-бокс клуба „Fight Team 019” спремни за нове победе

Чланови кик-бокс клуба „Fight Team 019” спремни за нове победе

Кик-бокс клуб „Fight Team 019”: Нове победе

Међу омладином у данашње време, све популарнији су и борилачки спортови. У Зајечару је све више оних који су заинтересовани за кик-бокс. Кик-бокс у граду на Тимоку постао је популаран захваљујући Николи Миленковићу и Бојану Андрејићу, који су са својим такмичарима донели бројне медаље са разних првенстава.

Кик-бокс клуб „Fight Team 019” настао је почетком 2015. године у Зајечару, а ове године обележава јубилеј, пет година од оснивања. Оснивачи клуба су Никола Миленковић, председник клуба и Бојан Андрејић, главни тренер. За петогодишњицу постојања, оснивачи овог клуба успели су да обезбеде и салу, у којој ће се у наредном периоду одвијати тренинзи. Од ове године, они су постали чланови Кик-бокс савеза Србије.

Никола Миленковић — Оснивач кик-бокс клуба „Fight Team 019”

„Учествујемо свуда на такмичењима у Србији, као и на међународним такмичењима, што потврђује велики број одличја која смо освојили. Од ове године постали смо и чланови Кик-бокс савеза Србије. Након паузе, због ванредног стања, почињемо са такмичењима на првенствима у Србији, а очекују нас и многи професионални мечеви за које ћемо у току године потписати уговоре”, каже Никола Миленковић, председник кик-бокс клуб „Fight Team 019”.

Кик-бокс клуб „Fight Team 019”

Овај зајечарски клуб сачињавају рекреативне и такмичарске групе.

Никола Миленковић — Оснивач кик-бокс клуба „Fight Team 019”

„Такмичарску групу сачињавају двадесетак чланова, активних такмичара. Рекреативну групу чине људи који се баве кик-боксом, а укупно имамо заједно око стотинак чланова”, додаје Миленковић.

Кик-бокс клуб „Fight Team 019”

Средином јула, у Зајечару, у насељу Два брата, почиње да ради и сала, коју су оснивачи овог клуба опремили за тренинге. Ту ће се одвијати тренинзи кик-бокс клуба „Fight Team 019” и карате клуба „Тимок”. Поред професионалних такмичара и рекреативаца, кик-бокс могу да тренирају и деца од 10 година.

Никола Миленковић — Оснивач кик-бокс клуба „Fight Team 019”

„Овде ћемо обављати тренинге и надамо се још већем броју чланова. Ова сала биће потпуно опремљена за кик-бокс и карате и имаћемо боље услове, него што смо до сада имали. Надамо се да ћемо и даље наставити да нижемо успехе”, истиче Миленковић.

У наредном периоду очекује их првенство централне Србије у кик-боксу, затим првенство целе Србије. Потом крећу међународна такмичења за професионалне мечеве, који ће бити одржани до краја године.

Никола Миленковић — Оснивач кик-бокс клуба „Fight Team 019”

„Надамо се да ћемо наш клуб и град Зајечар представити на прави начин и подићићемо све ово на један виши ниво, а такође радимо и на популаризацији спорта код младих”, закључује Миленковић.

Кик-бокс клуб „Fight Team 019”

Сви заинтересовани који желе да тренирају кик-бокс, могу се јавити на Facebook страници „Fight Team 019” и на број телефона 060/44-73-331.

Кик-бокс клуб „Fight Team 019”

Кик-бокс је борилачки спорт настао на основама бокса, каратеа, теквондоа, кунг-фуа и других борилачких спортова. Основни циљ борца је надвладати противника бољом техником, брзином и снагом уз максималну сигурност.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб