Тимочка КрајинаБорБор: Хапшење због марихуане и амфетамина

Бор: Хапшење због марихуане и амфетамина

Полицијска управа Бор

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су В.Р. (2003), док ће против једног петнаестогодишњака поднети кривичну пријаву у редовном поступку, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Такође, полиција је ухапсила и С.Р. (2003), због постојања основа сумње да је учинио кривично дело спречавање и ометање доказивања.

В.Р. је, како се сумња, организовао куповину и транспорт килограм и 50 грама марихуане и око пола килограма амфетамина које је полиција пронашла код петнаестогодишњака којег су зауставили након што је изашао из једног међуградског аутобуса.

С.Р. се сумњичи да је сведоку нудио новац како би променио исказ који је дао у полицији.

В.Р. и С.Р. је, по налогу надлежних тужилаштава, одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени тужиоцу.

Након саслушања судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана, стоји у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб