Тимочка КрајинаЗајечарУ току радови на асфалтирању у улици 23. дивизије у Зајечару

У току радови на асфалтирању у улици 23. дивизије у Зајечару

У току радови на асфалтирању у улици 23. дивизије у Зајечару

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић, са сарадницима, обишао је радове на уређењу улице 23. дивизије.

Овог пролећа и лета биће асфалтиране неколико улице у Зајечару, а реч је о улицама које повезују улице Николе Пашића, Светозара Марковића и улицу 7. септембра.

У току радови на асфалтирању у улици 23. дивизије у Зајечару

„Започети су завршни радови асфалтирања у оквиру пројекта, који је реализован захваљујући налогу који је дао председник Републике Србије Александар Вучић, приликом обиласка и отварања Градског стадиона ’Краљевица’. То је цео овај потез од Призренске улице и улице Светозара Марковића, као и од улице Народне републике која повезује од Николе Пашића и Светозара Марковића. Све су то улице од Николе Пашића до 7. септембра и до надвожњака. То је укупно 3.500 метара асфалта, где ће у првој фази која обухвата 2.110 метара које ћемо градити овог лета бити уграђено око 6.000 тона асфалта. Читав пројекат кад се заврши коштаће око 450 милиона динара, а са ПДВ-ом око 4,3 милиона евра. Први део ради се у 23. дивизије и то је око 311 метара први слој, а ових дана биће урађен и завршни слој. Ту је урађена комплетна замена водоводне инсталације и укупна вредност је 30 милиона динара без ПДВ-а само у овом делу. Овде се ради рехабилитација улица које нису урађене више од четири деценије. На првој наредној седници локалног парламента донећемо одлуку да више не буде на 12 месеци, већ људима за ново асфалтирање буде омогућено да од три до пет година могу да отплаћују учешће у асфалтирању”, казао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

У току радови на асфалтирању у улици 23. дивизије у Зајечару

Овом приликом је речено да ће преостали део улица које не буду завршене у првој фази, бити завршене на јесен или на пролеће наредне године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб