Ноћни клуб „Big Ben 019” поново отворен у Зајечару

Ноћни клуб „Big Ben 019” поново отворен у Зајечару

Синоћ је у Зајечару, после реновирања поново отворен ноћни клуб „Big Ben 019”. Клуб са традицијом постојања дугом преко три деценије на истој локацији од отварања, у центру града, пружа провод који се не заборавља, све до раних јутарњих часова.

У стилу клубова из европских метропола, доноси посебан шарм у градска дешавања који су присталице ноћног живота уписале у листу омиљених. Оригиналност клуба лежи у пажљивој организацији сваке вечери, посебном ентеријеру који је у потпуном складу са називом клуба и разноврсном и изузетном музичком програму који је задужен за бит који тера на подијум за игру.

Приступачна цена барских специјалитета подиже расположење на максимум. Весело и професионално особље пружа највиши стандард услуге и загарантовано креира одличну атмосферу, неопходну за сјајан провод. Идеја да се отвори клуб на истој адреси са истим називом је настала са циљем да се и новим клаберима и неким новим клинцима презентује место у коме ће врхунски провод бити императив.

Среда, петак и субота су дани за ектравагантан провод у центру града, у клубу који годинама поносно носи титулу места које мора посетити свако ко се макар једном нађе у Зајечару.

На друштвеним страницама клуба објављен је део атмосфере са синоћњег отварања, а из клуба „Big Ben 019” поручују да су сви позвани на најбоље журке у граду које ће тек уследити. Резервишите своје место на време, окупите најбољу екипу и вратите се у „старо нормално“ са стилом.