Сутра се отвара летња башта Омладинског центра

Отварање летње баште Омладинског центра у Зајечару

Више нема предаха за Омладински центар током лета. У петак, 21. јуна, тачно у 20 сати, Омладински центар ће отворити капије своје летње баште. Још од свог оснивања, центар је стављао катанац на врата крајем маја, а исти је скидао на јесен, када сунце престане да буде неумољиво. Од овог јуна, у оригиналном амбијенту, наставиће се дешавања и емисија енергије по којима је Омладински центар познат.

На отварању летње баште наступиће Севдах метал бенд, који је иначе свој први концерт у Зајечару одржао баш у Омладинском центру.

У суботу, 22. јуна, летње ритмове ће у двориште Омладинског центра донети DJ Fokus, док нас у недељу, 23. јуна очекује нешто посебно.

У башти Омладинског ће наступити пољски састав Freeborn Brothers који ће зајечарској публици приредити концерт за памћење. Бенд чији је музички жанр веома тешко прецизно дефинисати познат је по бесконачној енергији и лудим наступима који никада нису исти. Себе описују као „where gypsy heart meets american folk“, а од инструмената су ту гитаре, бенџо, контрабас, хармоника и дувачи. Замислите када уз помоћ ових инструмената крену да свирају AC/DC. Имају 2 студијска албума за собом и до сада су свирали широм Европе, северне и јужне Америке.