Тимочка КрајинаЗајечарПотребно још 13.000 евра за Зајечарца Ненада Ћирића!

Потребно још 13.000 евра за Зајечарца Ненада Ћирића!

Хуманитарна акција за Зајечарца Ненада Ћирића Ћиру

Крајем прошле године, Зајечарац Ненад Ћирић Ћира је на клиници у руском граду Уфи примио четири терапије убризгавања живих ћелија како би устао из инвалидских колица, међутим, Ненаду је сада заказана операција оба ока.

Како би Ненад поново отпутовао у Русију на ову операцију, породици Ћирић потребно је још новчаних средстава.

„Обавештавамо вас о новој хуманитарној акцији која је покренута како бисмо подржали Ненада. Он би ускоро требао проћи кроз своју другу операцију, операцију оба ока у Русији, заказану за 9. март, и потребна му је наша подршка. Ненад се храбро суочава с изазовима и бори се с храброшћу, али трошкови лечења и путовања су значајни. Потребно је сакупити 13.000 евра“ наводи се у саопштењу породице.

Било који вид помоћи од великог значаја, јер како истичу поред финансијске помоћи, потребно је и што више дељење информација, организација добротворних догађаја. Свака помоћ је значајна.

„Нека нас наша солидарност и љубазност уједине како бисмо помогли Ненаду у овом тешком тренутку. Свака мала помоћ чини велику разлику. Хвала вам на љубави и подршци“, додаје се у саопштењу.

Рачун за донације:

  • Динарски рачун: Небојша Ћирић 265-0000006840652-50 Raiffeisen Bank;
  • Девизни рачун: Небојша Ћирић 265-0500000466964-11 Raiffeisen Bank.

Тридесетосмогодишњи Ненад био је здрав момак, све док једног дана није доживео неку врсту „можданог удара“, након ког више није могао да хода, да види добро, а има потешкоће и у говору.

Оперисан је пре десетак година у Турској, а крајем прошле године у Русији примио је четири терапије убризгавања живих ћелија. За поновни одлазак у Русију на операцију оба ока потребно је да сакупи 13 хиљада евра. Ненад нема пуно времена и зато му је свака помоћ хуманих људи изузетно важна.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб