Тимочка КрајинаЗајечарГимназијалки Теодори Миловановић из Зајечара уручено признање у Палати Србија

Гимназијалки Теодори Миловановић из Зајечара уручено признање у Палати Србија

Гимназијалки Теодори Миловановић из Зајечара уручено признање у Палати Србија

Ученици првог разреда зајечарске Гимназије Теодори Миловановић из Зајечара уручена је награда и признање у Палати Србија у Београду, за постигнуте резултате на републичким и међународним такмичењима за основне школе током протекле школске године.

Теодора Миловановић је међу 112 ученика у Републици Србији који су у протеклој школској години постигли врхунске резултате на републичким и међународним такмичењима за основне школе. Она је освајала прва и друга места на републичким такмичењима из српског језика и језичке културе и Књижевне олимпијаде у 7. и 8. разреду, када је била ученица ОШ “Хајдук Вељко” у Зајечару.

Награду и признање у Палати Србија уручили су јој министар информисања и телекомуникација Михаило Јовановић; министар науке, технолошког развоја и иновација др Јелена Беговић и помоћник министра просвете за предшколско и основно образовање и васпитање Милан Пашић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб