Тимочка КрајинаЗајечарЦрвени крст Зајечар организује „Трку за срећније детињство“ 19. октобра

Црвени крст Зајечар организује „Трку за срећније детињство“ 19. октобра

Црвени крст Зајечар

Црвени крст Зајечар у складу са календаром активности Црвеног крста Србије организује „Трку за срећније детињство“ 19. октобра 2023.

Слоган трке је „ИМАМО ЦИЉ – ДОЂИ НА СТАРТ“.

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Градом Зајечаром, Спортским савезом Зајечар и свим зајечарским основним школама организује ову акцију у Основној школи „Љубица Радосављевић-Нада“ у Зајечару, са почетком у 11:00 сати.

Циљна група која ће учествовати у трци су сви ученици од предшколаца до осмог разреда, а најуспешнији ученици биће награђени дипломама и медаљама.

„Трка за срећније детињство“ је једна од традиционалних, најмасовнијих и најшире прихваћених реакреативно-хуманитарних активности Црвеног крста, намењена ученицима основних школа. Активност има за циљ да међу младима у основним школама подстакне хуманост и промовише здраве стилове живота.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб