Игре на води „Спортски дух” одржане у Бору

Игре на води „Спортски дух” одржане у Бору

Базени Установе „Спортски центар Бобана Момчиловић Величковић” у Бору били су домаћини спектакуларних игара на води „Спортски дух”.

Учествовало је шест екипа које су кроз такмичарске игре показале спретност, вештину и спортски дух.

Публика је уживала у играма „Скок, шут, гол“, „Водена кошарка“, „Мокри витезови“, „Водена штафета“, „Риболов“ и „Најснажнији морнар“, у којима су такмичари показали своју спретност, умеће и фер-плеј.

„Сигуран сам да су синоћ у спортско забавној манифестацији, игре на води ’Спортски дух’ уживали и такмичари и публика. У играма ‘Скок, шут, гол’, ‘Водена кошарка’, ‘Мокри витезови’, ‘Водена штафета’, ‘Риболов’ и ‘Најснажнији морнар’, такмичари су показали своју спретност и умеће, а публика је своје фаворите бодрила са трибина. Честитам свим такмичарима који су показали упорност и труд, јер је њихова љубав према спорту прави пример спортског духа”, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Најуспешнија екипа била је полиција, друго место освојили су ватерполисти, док је треће место припало Добровољном ватрогасном друштву „Злот” које је једино имало девојке у својој екипи.