ГрО СНС Бор: Србија и Бор ће наставити да иду напред

ГрО СНС Бор: Србија и Бор ће наставити да иду напред

Представници Градског одбора Српске напредне странке у Бору одржали су конференцију за медије, на којој је било речи о увредама, претњам и погрдним именима која су упућена члановима Српске напредне странке у Бору.

На конференцији су говорили повереници СНС-а у Бору Александар Миликић и Миливоје Јаношевић.

„Слике тих људи, са фотографијама њихове деце, са бројевима телефона и што је најжалије, изношење личних података о тим људима и на тај начин угрожавање њихове безбедности. Свако има право да има своје политичко мишљење и став и ми као напредњаци поштујемо слободу говора и мисли, али сматрамо да није нормално да се имена и презимена и њихови подаци износе у јавности и угрожава њихова безбедност. Слободно пишите мени и претите, али немојте да мислите да ћемо ћутати и да ћемо се уплашити”, казао је Миликић.

Миликић је додао да Србија иде напред и да Бор иде напред и да сви заједно раде на томе.

„Никада нећемо подлећи притисцима и дајемо пуну подршку свим члановима Српске напредне стрнке. Не плашимо се изазова, можда имамо грешака, али о њима се може расправљати на Скупштини. Политика се води у институцијама, а поверење грађана се добија на изборима”, рекао је Јаношевић.

Јаношевић је истакао да ће се ускоро кренути у обилазак месних одбора СНС-а, како би се људи подстакли да раде још више и још боље.