Тимочка КрајинаЗајечарФилмови „Упс 2: Авантура се наставља” и „Индијана Џонс и артефакт судбине”...

Филмови „Упс 2: Авантура се наставља” и „Индијана Џонс и артефакт судбине” пред зајечарском публиком 7, 8. и 9. јула

Град Зајечар: Пројекције филмова (јул 2023)

У петак, суботу и недељу (од 7. до 9. јула) у Градском биоскопу у Центру за културу у Котлујевцу, биће приказивана два филмска хита.

Од 18:00 сати биће приказан филм „Упс 2: Авантура се наставља”.

„Упс 2: Авантура се наставља” (Ooops! The Adventure Continues)
 

Наставак забавне анимиране авантуре „Упс! Оде Ноа!” Наши познати мали јунаци јуре кроз авантуру која зауставља дах, испуњену опасним јурњавама и забавним тренуцима који изазивају смех.
Ближио се крај света и постојала је опасност да поплаве униште сва бића на планети. У Ноеву барку редом су се укрцале све врсте животиња, од највеће до најмање. Ноова барка плута отвореним морем. Након недеља пловидбе, нема земље на видику, залихе хране су при крају, а крхки мир између месоједа и биљоједа могао би да се наруши сваке секунде.
Након низа несретних догађаја Фини се буди у необичној колонији испуњеној чудним створењима која живе у хармонији – под претњом вулкана! У трци с временом, плимом и застрашујућим потресима, он мора да спаси своје пријатеље, породицу и целу колонију од потпуног уништења.

Од 20:00 сати биће приказан филм „Индијана Џонс и артефакт судбине”.

„Индијана Џонс и артефакт судбине” (Indiana Jones and the Dial of Destiny)
 

Harrison Ford се враћа улози легендарног хероја археолога у овом петом наставаку култне франшизе. Заједно са Фордом играју Mads Mikkelsen („Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), Phoebe Waller-Bridge („Fleabag”), Antonio Banderas („Pain and Glory”), John Rhys-Davies („Raiders of the Lost Ark”), Shaunette Renee Wilson („Black Panther”), Thomas Kretschmann („Das Boot”), Toby Jones („Jurassic World: Fallen Kingdom”), Boyd Holbrook („Logan”), Oliver Richters („Black Widow”) и Ethann Isidore („Mortel”). Режисер је James Mangold („Ford v Ferrari”, „Logan”).

Карте по цени од 350 динара могу се купити на дан пројекције филмова на билетарници Центра за културу у Котлујевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,868ПратилацаЛајкуј
4,519ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб