ДруштвоВремеДанас променљиво облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом

Данас променљиво облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом

Облаци, облачно време

У Србији променљиво облачно, нестабилно и мало свежије, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Касно послеподне и увече престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 15 до 18, а највиша дневна од 24 до 28 степени.

У Зајечару претежно облачно и кишовито. Минимална температура 18, максимална дневна око 27 степени. Дуваће умерен до јак ветар, западног правца. Сутра углавном ведро и сунчано. Најнижа температура 16, највиша до 30 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекује се нешто повољнија биометеоролошка ситуација.

Известан опрез се саветује особама са варирајућим крвним притиском.

Метеоропатске реакције у виду главобоље, смањене концентрације и поспаности могу бити изражене и у јачој форми.

Неопходна је пажња у саобраћају.

АМСС

На бројним деоницама ауто-путева и магистрала у току су радови на редовном одржавању, па је потребно да возачи успоре и поштују саобраћајну сигнализацију, а посебно да пазе на раднике у тим зонама, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

На територији општине Горњи Милановац од сутра до 9. јула биће постављана привремена саобраћајна сигнализација за преусмеравање саобраћаја за време радова на обнови деонице Клатичево–Таково и изградње обилазнице око Горњег Милановца.

АМСС у саопштењу није доставио податке о стању на путничким терминалима граничних прелаза, док на теретним камиони због рада суседних граничних служби чекају на излазу из земље на Градини и Шиду око сат времена, а на Батровцима око три сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб