Тимочка КрајинаБорПриведен насилник из Бора који је давио бившу девојку: Приликом хапшења у...

Приведен насилник из Бора који је давио бившу девојку: Приликом хапшења у стану му пронађени наркотици

Полиција – Марихуана

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су П. Ј. (1989) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела насилничко понашање и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Он се сумњичи да је синоћ, након расправе, ударао по аутомобилу двадесетдвогодишње бивше емотивне партнерке, као и да ју је извукао из возила и ухватио за врат.

Такође је, како се сумња, ударио и двојицу мушкараца старости 39 и 21 годину који су пришли како би помогли девојци, а потом је побегао.

Полиција га је убрзо пронашла, а у стану који користи нађено и око 200 грама марихуане.

По налогу надлежног тужилаштва осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичне пријаве, бити приведен тужиоцу.

Такође, полицијски службеници су П. Ј, по Закону о спречавању насиља у породици, изрекли хитну меру забране да контактира двадесетдвогодишњу девојку и прилази јој.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб