Тимочка КрајинаЗајечарУченице Економско – трговинске школе из Зајечара освојиле друго место на такмичењу...

Ученице Економско – трговинске школе из Зајечара освојиле друго место на такмичењу у решавању студије случаја из области туризма

Ученице Економско-трговинске школе из Зајечара освојиле 2. место на такмичењу у решавању студије случаја из области туризма „Организација догађаја”

Ученице туристичког смера Економско – трговинске школе из Зајечара, Жељана Живковић и Лена Малетић са менторком Соњом Костић – Павковић освојиле су друго место на такмичењу у решавању студије случаја из области туризма „Организација догађаја“ које организује Универзитет Сингидунум – Факултет за туристички и хотелијерски менаџмент.

Награђене ученице и ментор су од 18. до 22. маја 2023. године учествовале на стручно – студијском путовању Солун – Метеори – Олимп, које је организовано за све награђене ученике и менторе из целе Србије.

„Наградно путовање у Грчку, које је организовао Универзитет Сингидинум, доказ је да се рад, труд, вештине и знање ученика и њихових ментора препознају и вреднују на прави начин. У оквиру путовања обишле смо: Српско војничко гробље на Зејтинлику, Солун, Паралију, Литохоро, Метеоре и Манастир Дион. Организована је и стручна посета и пријем у Генералном конзулату Републике Србије у Солуну. Посебна вредност овог путовања је и то да су награђени ученици и ментори из целе Србије имали прилику да се међусобно боље упознају и друже, размене своја искуста и развију нова пријатељства. Сем што су сви учесници путовања уживали у сваком тренутку овог путовања, могли су да виде врхунски професионализам у организацији и реализацији туристичких аранжмана. Почев од саме припреме путовања, реализације као и обављања послова туристичког водича. Посебан утисак на мене оставила је енергија, посвећеност и професионализам вође пута господина Предрага Обрадовића, маректинг и ПР менаџера Универзитета Сингидунум који се потрудио да нам личним примером покаже како би једно туристичко путовање требало да изгледа. Сви лепи утисци, пријатељства и стицање нових знања путем ових наградних стручно-студијских путовања мотивишу нас да и убудуће стремимо ка неким вишим циљевима и још бољим резулатима“, рекла је Соња Костић – Павковић, наставник Економско – трговинска школа Зајечар.

Ученице и наставница Соња Костић – Павковић захвалиле су Универзитету Сингидунум који препознаје и награђује најбоље ученике и професоре и организује оваква едукативна и лепа путовања за памћење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб