Променљиво облачно и топло, до 21 степен

Град Бор – Људи шетају

У Србији претежно сунчано и веома топло време за овај период године. Ветар ће бити слаб, на истоку и умерен северозападни. Најнижа температура 1 до 7, највиша од 15 до 21 степен

У Зајечару сунчано. Минимална температура 4, максимална дневна око 18 степени. Дуваће умерен до јак ветар, западни. Сутра ведро и сунчано. Најнижа температура 3, највиша до 18 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошке прилике могу релативно повољно утицати на хроничне болеснике.

Извесне тегобе могу осетити особе са срчаним обољењима.

Од метеоропатских реакција могуће су главобоља и несаница.

АМСС

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче у Србији очекује добра проходност путева и лакши услови за вожњу. Понегде опрез је потребан и због клизавих коловоза и поледице нарочито на мостовима, надвожњацима и преко планинских превоја.

Саобраћај је умереног интензитета.

У планинским пределима присутан је ризик од одрона који су учестали због лоших временских прилика, а опрез је неопходан на путевима кроз клисуре, тунеле и усеке.

У Тимочкој Крајини путеви су суви до делимично влажни. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, у клисури Коренатац и на Бабином зубу.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 07:15 часова, на граничним прелазима на путничким терминалима нема тренутно задржавања. На теретним терминалима на граничним прелазима на излазу из Србије задржавање: на Шиду 240 минута; на Батровцима 180 минута; на Хоргошу и Келебији 120 минута.