ВестиЗајечарски карневал овог викенда!

Зајечарски карневал овог викенда!

Зајечарски карневал 2019

У оквиру пројекта под називом „Не чекај промену, буди промена”, председништво Ђачког парламента Техничке школе у Зајечару реализоваће овог викенда програм „Зајечарски карневал”. У суботу 18. маја 2019. биће одржано такмичење „Прати мапу и пронађи благо”. Учествоваће ђаци основних и средњих школа.

Kроз трагање и загонетке, учесници ће моћи на забаван начин боље да упознају историју града Зајечара.

Почетак је у 10 сати, а такмичари ће кренути из Омладинског центра.

Истог дана, од 19 сати и 30 минута, на платоу испред Техничке школе, биће пројектован први филм на отвореном у Зајечару. Ради се о филму „Поред мене”, режисера Стевана Филиповића.

У недељу 19. маја, у центру Зајечара од 17 сати биће изложене фотографије претходно расписаног конкурса на тему „Слобода”. Такође, биће додељене награде за најбоље фотографије. Догађај ће увеличати градски хор и деца из вртића „Ђулићи” који ће приредити карневал и отпевати њихове омиљене песмице.

Од 17 до 20 сати, 19. маја, биће постављени столови за стони тенис у центру града, где ће се гости међусобно реванширати и указати значај овој врсти спорта.

Пројекат под називом „Не чекај промену, буди промена”, одобрен је од стране „Зимана” и финансира се од стране Националне задужбине за демократију преко Зајечарске иницијативе. Реализују га чланови председништва Ђачког парламента Техничке школе у Зајечару: Марија Чокојевић, Матија Вељковић и Никола Банковић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,873ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб