Тимочка КрајинаЗајечарТимочки Омладински Центар организује реалне сусрете са послодавцима за младе од 18...

Тимочки Омладински Центар организује реалне сусрете са послодавцима за младе од 18 до 30 година

Тимочки Oмладински Центар уз подршку Министарства омладине и спорта у оквиру пројекта „Дигитални ПОМАК“, организује реалне сусрете са послодавцима за младе од 18 до 30 година, у четвртак и петак, 8. и 9. септембра 2022.

Сви заинтересовани ће имати прилику да обаве разговор за посао, пре стварног разговора за посао, али са људима који у стварним фирмама воде разговоре за посао.

У оквиру реалних сусрета са послодавцима, млади из Зајечара, који се буду пријавили, имаће прилику да кроз разговор са ХР стручњацима из разних компанија виде како изгледа један реалан разговор за посао, и да баш од њих, који су задужени за запошљавање нових радника, добију савете како да побољшају ЦВ и мотивационо писмо, али и како да што боље покажу своје квалитете на интервјуу за посао.

Сви они који имају свој CV и мотивационо писмо, могу послати на konkurs@toc.rs, до 5. септембра 2022. (наслов мејла: Реални сурети са послодавцем), а представници ТОЦ-а ће проследити ХР стручњацима који ће их прегледати и током разговора дати сугестије како да се CV унапреди.

„Уколико ипак немате CV, можете да га направите за ову прилику, а мотивацино писмо напишите за, на пример, ваш посао из снова. Дођите да разбијемо баук звани ‘разговор за посао’ и да научите од оних који су веома искусни у овом пољу“, наводе из ТОЦ-а.

Реални сусрети са послодавцима биће организовани у просторијама ТОЦ-а, у Зајечару, улица Генерала Гамбете 44, VIII спрат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб