Уручена значајна донација Дечијем одељењу ЗЦ Зајечар

Донација Дечијем одељењу Здравственог центра у Зајечару

У просторијама Дечијег одељења Здравственог центра Зајечар уручена је донација Јакова Аџића. Јаков Аџић у сарадњи са Независним синдикатом полиције и компанијом „Аудио БМ”, донирао је дигиталне топломере, апарат за мерење крвног притиска и професионални апарат за инхалацију и све оно што је неопходно, како би лекари могли успешно да лече децу.

„Људи иза ’Аудио БМ’ фирме на сваку моју молбу или захтев да се изађе у сусрет, излазе оберучке. Донирани су дигитални топломери, апарати за мерење крвног притиска и професионални апарат за инхалацију деце. Следеће недеље у Здравствени центар треба да пристигне и професионални дефибрилатор. Ја ово не бих радио да се не осећам сретним, и да мени није лепо. Морам да кажем да је Независни синдикат полиције мене контактирао још пре 10 година, па сам још тада реаговао и помогли Облутку, тако је почела сарадња, а тиме се бавимо и данас. Сада смо мало помоћ усмерили на домове здравља и болнице. Данас има много болесних, не може свако да приушти приватног лекара, приватну клинику, па онда ајде да ми, обични грађани, помогнемо државним установама”, истакао је између осталог Јаков Аџић, донатор.

Јаков Аџић — донатор

Донација Дечијем одељењу Здравственог центра у Зајечару

„Захвалио бих се Јакову, Синдикату на овој помоћи. Појединачна вредност сваког предмета није недостижна, није то нека посебна материјална вредност, али је нешто што је потребно у свакодневном раду и што се троши. Оно што је значајније од ових апарата, је управо идеја, свест, воља, начин размишљања, да нама уруче ову донацију јер и јесте потребна, и хвала им”, рекао је др Мирко Николић, начелник Дечијег одељења ЗЦ Зајечар.

др Мирко Николић — начелник Дечијег одељења ЗЦ Зајечар

Донација Дечијем одељењу Здравственог центра у Зајечару

„Ова донација само нас охрабрује у томе да неко препознаје нашу пожртвованост и рад, и хвала вам. Надам се да ће и у будућности рад медицинских радника бити препознат, вреднован и награђиван на одређени начин”, поручио је др Миљан Јовић, начелник Одељења ургентне медицине у Зајечару.

др Миљан Јовић — начелник Одељења ургентне медицине у Зајечару

Донација Дечијем одељењу Здравственог центра у Зајечару

„Оно што могу да обећам је да ће сигурно да буду употребљени и примењени ови апарати на прави начин, у заштиту здравља, становништва, нарочите деце, наше будућности града, будућности земље. Хвала овим људима на донацији”, каже Ивица Милосављевић, директор болнице у Зајечару.

Ивица Милосављевић — директор болнице у Зајечару

Донација Дечијем одељењу Здравственог центра у Зајечару

У разговору је истакнуто да ће овакве и сличне акције бити настављене и даље. Сваки лекар који жели да унапреди свој рад у здравственој установи, моћи ће да производе компаније „Аудио БМ” купи по набавној цени, од наредне недеље.