ВестиНаставља се 10. Међународни позоришни фестивал за децу „ЗајеЧАР”

Наставља се 10. Међународни позоришни фестивал за децу „ЗајеЧАР”

Представа „Мачак у чизмама”

У народном позоришту Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић” данас се наставља 10. Међународни позоришни фестивал за децу „ЗајеЧАР”.

Организатори су припремили богат програм. У 12:00 сати Театар де ла Масју из Нице у Француској извешће представу „Скриптограф”, а у 19:00 сати најмлађа публика имаће прилику да види представу „Kо нема у вугла, гугла” Kњажевско-српског театра „Јоаким Вујић” из Kрагујевца. Kарневалској атмосфери фестивала допринео је и кловн Панајот Цанев из Пан театра у Бугарској, који забавља децу уочи представа.

Кловн Панајот Цанев и деца

Кловн Панајот Цанев и деца

У оквиру пратећег програма фестивала током преподнева књижевник и председник Вукове задужбине др Миодраг Матицки гостовао је у ШОСО „Јелена Мајсторовић” где је деци из ове школе, из „Облутка” и из удружења „Л Даун” представио пројекат „Азбука радости ” намењен деци са посебним потребама.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,521ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб