Руководство града Бора честитало Ускрс свим православним верницима и свештенству

Градска управа Бор – Црквена честитка

Поводом предстојећег празника Ускрса, руководство града Бора честитало је Ускрс Српској православној Епархији тимочкој, епископу тимочке Епархије господину Илариону и Цркви Светог Великомученика Георгија Победоносца из Бора, као и свим православним верницима.

Српској Православној Епархији тимочкој и Његовом Преосвештенству епископу тимочке Епархије господину Илариону:

„Са вером у Бога, Вама, свештенству и монасима, свим православним верницима тимочке Епархије, честитамо велики хришћански празник Васкрсење Господа Исуса Христа – Васкрс.
Нека нас Васкршњи празници подсете на праве вредности уткане у темеље на којима почива наше друштво и ојачају нашу веру у Господа Бога.
Желимо да Васкрс свим православним верницима протекне у духу православља и обиљу духовне радости, са вером у Бога и Његову истину.
С искреним поздравом, ХРИСТОС ВАСКРСЕ!”

Цркви Светог Великомученика Георгија Победоносца Бор, старешини храма Оцу Радоју Мијовићу:

„Са вером у Бога, Вама, свештенству и свим православним верницима, честитамо велики хришћански празник Васкрсење Господа Исуса Христа – Васкрс. Нека нас Васкршњи празници испуне духовном радошћу, ојачају нашу веру у Господа Бога и подсете на благодет праштања, несебичног давања, међусобног разумевања и подршке.
Желимо да Васкрс свим верницима протекне у добром здрављу, миру и благостању, да овај дан прославимо у радости и духу заједништва, окружени својим најмилијима.
С искреним поздравом, ХРИСТОС ВАСКРСЕ!”