Председник општине Књажевац Милан Ђокић обишао радове у Потркању, Равни и Минићеву

Председник општине Књажевац Милан Ђокић обишао радове у Потркању, Равни и Минићеву
Фото: Општина Књажевац

Председник општине Књажевац Милан Ђокић са сарадницима, обишао је данас радове на уређењу сеоских путева у Потркању, постављање хлоринатора у Равни, а затим је посетио и Минићево.

Највећа месна заједница у општини Књажевац сада је велико градилиште, а сви инфраструктурни радови одвијају се по планираној динамици.

„У Минићеву су радови на свему, рекао бих. Реконструише се деоница магистралног пута, раде се тротоари, спроводе се цеви за будућу канализациону мрежу, уређује се централни парк. У школи се реконструише сала за физичко васпитање, хоблован је паркет, лакира се, раде се санитарни чворови, свлачионице, комплетно двориште. Ова ће школа изгледати потпуно другачије након што завршимо радове. Данас смо обишли и радове у Равни, где инсталирамо хлоринатор и репарирану пумпу, чиме ћемо решити проблеме водоснабдевања становницима Равне, а за те активности смо издвојили 700.000 динара. Обишли смо и радове на асфалтирању једног дела локалног пута у Потркању и наставићемо са уређењем путева, тако да се грађевинска сезона због лепих временских услова у Књажевцу одвија пуним интензитетом”, изјавио је Милан Ђокић.