ВестиКошаркаши клуба „Бин” из Зајечара победили екипу „Пусте Реке” из Бојника

Кошаркаши клуба „Бин” из Зајечара победили екипу „Пусте Реке” из Бојника

Кошаркаши клуба „Бин” из Зајечара победили екипу „Пусте Реке” из Бојника

Кошаркаши зајечарског „Бин”-а победили су екипу „Пусте Реке” из Бојника резултатом 85:72 (29:17,18:13,19:19,19:23).

На тај начин зајечарски кошаркаши оверили су 2. место на табели Друге регионалне лиге „Исток”, а то им гарантује да ће наредне сезоне бити учесници Прве српске лиге.

Зајечарце је водио капитен Угљеша Митровић који је са 35 поена уједно био и најефикаснији играч дербија 13. првенственог кола, одиграног у Хали спортова на Краљевици, у Зајечару.

Угљеша Митровић 35, Марко Перовић 26, Стефан Џелатовић 9, Огњен Ракић 9, Јован Николић 3, Вук Јевтић 3. Поред стрелаца прилику су добили и Лазар Вучковић, Лазар Лачевић, Страхиња Ракић и кадети Никола Предић и Андреј Јовичић. Код гостију из Бојника истакли су се Лилић са 18 и Станковић са 17 поена.

Следећу утакмицу, зајечарски кошаркаши играју 5. марта, када у 15. колу Друге регионалне лиге „Исток” гостују у Нишу, екипи „Тријумфа”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб