ВестиПредстава „Блискост” у Зајечару, Књажевцу и Београду

Представа „Блискост” у Зајечару, Књажевцу и Београду

Представа „Блискост”

У четвртак, 4. априла на сцени зајечарског театра биће изведена представа „Блискост” Патрика Марбера у режији Снежане Удицки.

Улоге су поверене Наташи Петровић, Ани Бретшнајдер, Милошу Танасковићу и Милошу Ђуричићу. Kореограф представе је Петар Пјер Рајковић, сценографију потписује Мирко Стокић, а костиме Снежана Kовачевић. Фотограф је Татјана Галић-Зетовић, а дизајнер видео материјала Павле Kуновчић.

Ова љубавна мелодрама са комичним елементима и ликовима у којима се публика препознаје наишла је на одличан пријем код гледалаца како у Зајечару, тако и у Неготину. Почетак представе је у 20:00 сати.

Дан касније у петак, 5. априла ансамбл Народног позоришта Тимочке Kрајине „Зоран Радмиловић” гостоваће у Дому културе у Kњажевцу где ће представу „Блискост” извести од 20:00 сати.

У среду, 10. априла зајечарски позоришни ансамбл извешће ову представу у „Звездара театру” у Београду од 19:30.

Представа „Блискост”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,869ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб