Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 29. децембар 2020.

Тимочки Зодијак

Месец овог уторка прелази у знак Рака и ово је сјајан тренутак да своје боравиште уредите на нов начин, освежите неким новим комадом намештаја или једноставно промените распоред ствари. Свакако ово је тренутак и за генерално чишћење пред празнике, а на крају заједно са вољеним особама окитите дом и уживајте у заједничким тренуцима.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Прилично сте самоуверени и умете да наметнете своје ставове, али постоји пословна варка коју за сада не примећујете. Боље је да одложите неке званичне ситуације и да се уздржите од финансијских транскација.

ЉУБАВ
Емотивна лагодност коју осећате код свог партнера подстиче Вас на сумњичавост и на преиспитивање заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ
У доброј сте форми.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Имате утисак да околина не разуме у потпуности детаље које износите у вези пословних активности и да ће се то одразити на заједничке интересе. Решење постоји, али морате да одаберете варијанту која Вам се мање допада.

ЉУБАВ
Проналазите подршку у својој околини и љубавном партнеру, тако да нове догађаје посматрате са више оптимизма.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Поседујете способност да се прилагодите на нове услове у пословању и да испуните очекивања своје околине. Нема разлога да мењате свој уобичајени план и распосред активности, осим ако Вам неко понуди примамљиву могућност.

ЉУБАВ
Допадају Вам се нови емотивни изазови, али не желите да ризикујете изван познатих правила „игре“. Умете да се зауставите у критичном тренутку.

ЗДРАВЉЕ
Више времена посветите релаксацији.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Стало Вам је да остварите све своје циљеве и спремни сте на одређене уступке зарад дугорочнијих пословних интереса. Важно је да искомбинујете различите могућности како бисте остварили најбоље резултате.

ЉУБАВ
Емоције Вас наводе на необичан избор, потребно Вам је да чујете још нечије мишљење пре него што донесете своју одлуку. Осећате емотивни немир.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Умете да направите добру селекцију обавеза и сарадника, али понекад сплет околности на пословном пољу не зависи од Ваше воље или утицаја. Важно је да се успешно прилагођавате на нове ситуације у складу са својим интересима.

ЉУБАВ
Спремни сте за одређени уступак пред вољеном особом под условом да претходно добијете неке чврсте гаранције за своје планове.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Поучени добрим искуством прилагођавате своју статегију пословног понашања и јасно дефинишете нове циљеве. Све је могуће остварити када се направи добар организациони план у договору са поузданим сарадницима.

ЉУБАВ
Покушавате да удовољите свом партнеру на различите начине, без обзира на неке пропратне компликације. Умете да усрећите оне које волите.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Имате добру процену пословних могућности што Вам олакшава комплетно планирање и да спроведете успешну акцију. Важно је да правилно координирате различите сараднике у складу са њиховим способностима и заједничким интересима.

ЉУБАВ
Не успевате да одолите пред неким новим или необичним ситуацијама. Осећате потребу да доживите ново емотивно искуство.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Правилна пословна организација може да Вас поштеди од додатних обавеза и непријатности. Оно што Вам изгледа једноставно није увек и најбоље решење. Мораћете да се вратите на неке недовршене ситуације.

ЉУБАВ
Све би било боље када бисте осетили нечију емотивну наклоност. У свом типичном маниру пре бисте се повукли у страну, него да затражите оно што Вам припада.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Лакше Вам је да решавате неке изненадне пословне ситуације или нове проблеме, него да се бавите устаљеним протоколом. Не треба да занемарите нечије стручно мишљење када је реч о осетљивим пословним темама.

ЉУБАВ
Неразумевање у односу са вољеном особом је пролазног карактера, зближиће Вас нови догађаји које нисте очекивали. Увек постоји могућност за неку изненадну радост.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Сплет нових околности на пословном пољу мења Вашу оријентацију и првобитну процену. Учините оно што је низбежно у договору са блиским сарадницима. Не треба да форсирате индивидуални стил у ризичним ситуацијама.

ЉУБАВ
Понекад емоције могу да наведу на погрешно виђење стварности, али ни превише разума не би задовољило све Ваше потребе и очекивања.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
У сусрету са сарадницима понекад треба да поставите ултимативна правила како би околина озбиљније схватила Ваше пословне намере. Упорност доноси позитиван ефекат у ситуацијама када постоје подељена мишљења.

ЉУБАВ
За сада не желите да се изјашњавате о својим емотивним дилемама, али партнер примећује Вашу одсутност или заокупљност другим темама.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Сучељавање понекад доноси више користи него што се то могло претпоставити у уводној фази. Важно је да балансирате између различитих опција које предлажу Ваши сарадници.

ЉУБАВ
У односу са партнером умете да дочарате неку „другачију стварност“ или ситуацију која више одговара Вашим потребама.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com