ВестиУ Књажевцу 72 особе позитивне на корона вирус, два пацијента преминула у...

У Књажевцу 72 особе позитивне на корона вирус, два пацијента преминула у нишком Клиничком центру

Књажевац — COVID-19

Према извештају Завода за јавно здравље „Тимок” у Зајечару, у Књажевцу је 72 позитивних на корона вирус. Нажалост, у Клиничком центру у Нишу преминула су два пацијента из Књажевца од последица корона вируса.

Здравствени центар „Књажевац” саопштио је да се свакодневно повећава број прегледа у ковид амбулантама. Јуче је прегледано 70 пацијената. Како је прецизирано у информацији из Здравственог центра, укупан број пристиглих резултата тестирања у другом таласу је 52, а од тога је позитивно 30 особа.

У Клиничком центру „Ниш” преминула су два пацијента из Књажевца од последица инфекције корона вирусом, саопштио је, локалним медијима, др Ивица Ракић директор Здравственог центра.

„Свакога дана у Здравственом центру у Књажевцу обави се до 80 прегледа у три ковид амбуланте. Током јула узрковано је 125 пацијената, од чега је 50 било позитивно. Чека се 28 резултата. Нажалост, у Клиничком центру ’Ниш’ два наша суграђана преминула су од последица инфекције корона вирусом”, саопштио је др Ивица Ракић, директор Здравственог центра „Књажевац”.

Од почетка пандемије на корона вирус је до 18. јула урађено 1.318 тестова. Резултати су стигли за 1.251 тест, а седам узорака треба поновити. Тестирање није завршено за 67 узорака, наводи се у извештају Завода за јавно здравље „Тимок” у Зајечару.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,868ПратилацаЛајкуј
4,519ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб