ВестиНовак Ђоковић заражен корона вирусом

Новак Ђоковић заражен корона вирусом

Тенисер Новак Ђоковић — COVID-19

Новак Ђоковић је, после отказивања финала турнира у Задру због чињенице да је Григор Димитров заражен новим корона вирусом, стигао у Београд где је одмах тестиран. Резултати су показали да је најбољи тенисер света позитиван на присуство корона вируса.

Турнир је прекинут јер је бугарски тенисер Григор Димитров саопштио да је позитиван на корона вирус, а потом и Хрват Борна Ћорић, а најбољи тенисер света одмах по доласку у Београд тестирао се заједно са члановима породице и тима са којима је био на турнирима на Дорћолу и Вишњику.

Резултати су показали да је најбољи тенисер света позитиван на присуство SARS-CoV-2, баш као и његова супруга Јелена. Деца су добила негативне резултате, нису инфицирана.

Новак је саопштио да не осећа никакве симптоме.

„Одмах по доласку у Београд отишли смо на тестирање. Мој и резултат супруге Јелене је позитиван. Деца су негативна”, навео је Ђоковић у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб