ВестиДанас умерено до потпуно облачно време, местимично с кишом и пљусковима

Данас умерено до потпуно облачно време, местимично с кишом и пљусковима

Град Зајечар — Центар

У Србији свежије, нарочито на северу и западу, где ће преовлађивати облачно време, местимично с кишом и пљусковима. У осталим крајевима променљиво облачно са локалним пљусковима и грмљавином углавном током поподнева. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 13 до 18, највиша од 23 до 28 степени.

У Зајечару претежно облачно, током дана повремена киша са грмљавином. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 15, максимална дневна до 27 степени. Сутра умерено до потпуно облачно и кишовито. Најнижа температура 16, највиша око 25 степени.

АМСС

Првог радног дана у овој недељи возачи могу очекивати појачан саобраћај на прилазима већим градовима, као и на улицама у градовима.

Возаче очекује осетно топлије време са сувим коловозима, али могући су и мокри коловози због краћих пљускова у другом делу дана у источним и југоисточним крајевима наше земље, па из Ауто-мото савеза саветују да вожњу и брзину прилагоде условима на путу.

Из АМСС такође упозоравају возаче да су због падавина претходних дана учестали одрони карактеристични за овакве временске прилике, а представљавају још једну велику опасност у саобраћају, као и деонице на којима се изводе радови и на којима је потребно имати више опреза, али и толеранције уколико дође до успорене вожње.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на граничним прелазима.

Камиони на Келебији чекају три сата, на Хоргошу сат и по.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб