ВестиДанас променљиво облачно и топлије, највиша дневна температура до 28 степени

Данас променљиво облачно и топлије, највиша дневна температура до 28 степени

Град Зајечар

У Србији ујутру на северу умерено облачно, понегде са слабом кишом. Током дана осетно топлије, преподне претежно сунчано, послеподне уз локални развој облачности понегде се очекује краткотрајна киша или пљусак. Ветар слаб и умерен, на северу и западу повремено јак, јужни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 15, а највиша од 24 до 28 степени.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Минимална температура 9, максимална дневна око 25 степени. Сутра претежно облачно и топлије. Најнижа температура 14, највиша до 26 степени.

АМСС

Возачи и данас могу рачунати на повремено мокре коловозе због могућих краћих пљускова током поподнева.

Нестабилно време повећава опасност од одрона на које треба посебно обратити пажњу кроз Овчарско-кабларску клисуру, поред Ибра или на путевима који пролазе кроз клисуре и усеке у источној и југоисточној Србији.

Путовање кроз деонице на којима има радова или измена у режиму саобраћаја може на кратко успорити вожњу, па се возачима саветује више стрпљења и строго поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

На наплатним рампама и на путничким терминалима на граничним прелазима нема задржавања.

Камиони на Келебији и на Хоргошу чекају по сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб