ВестиУ Србији променљиво облачно, највиша дневна температура до 32 степена

У Србији променљиво облачно, највиша дневна температура до 32 степена

Студенти седе на степеницама и преслушавају се
Фото: Pexels, илустрација

У Србији променљиво облачно, у северним, западним и централним крајевима местимично са краткотрајном кишом или пљуском. Ветар слаб и умерен, северних праваца, само преподне на југу и истоку слаб, променљив. Најнижа температура од 12 до 17, а највиша од 20 на северозападу до 32 степена на југу и југоистоку.

У Зајечару углавном облачно и топло са повременим сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 13, максимална дневна до 26 степени. Почетак радне недеље обележиће претежно облачно, суво и топлије време. Најнижа температура 14, највиша око 26 степени.

АМСС

Возаче на путевима у Србији очекује појачан саобраћај, нарочито послеподне и увече на прилазима градовима и главним путним правцима.

Због већег промета могућа су краћа задржавања на појединим рампама за наплату путарине, а возачима који немају електронске уређаје препоручује се да припреме тачан износ да се убрза процедура, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Услови за вожњу су добри, али су могући мокри коловози на појединим деоницама посебно послеподне и увече па треба обратити пажњу на брзину и стање на путу.

За држављане Србије границе су и даље затворене, а на теретним терминалима камиони чекају на излаз из земље на Батровцима сат времена, а на осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб