ВестиВолонтери кол центра делили заштитне маске и рукавице грађанима Зајечара

Волонтери кол центра делили заштитне маске и рукавице грађанима Зајечара

Подела заштитних маски у Зајечару

Данас су волонтери кол центра у Зајечару грађанима Зајечара поделили маске и рукавице које је обезбедио Штаб за ванредне ситуације у Зајечару. Подељено је 2.480 пакета са по две маске и два пара рукавица. Акција се наставља и сутра.

„Поред досад подељених, преко наших повереника у селима, око 3.000 заштитних маски (углавном волонтерима и пољопривредницима који предају млеко, данас су волонтери кол центра, на Тргу Николе Пашића, поделили 2.480 пакета, са по две маске и два пара рукавица, грађанима Зајечара, а поред цистерне са натријум хипохлоритом где грађани бесплатно точе ово дезинфекционо средство и добијају штампано упутство о његовом коришћењу. Чувајмо се и поштујмо прописане мере – сачувајмо животе и наш град”, поручио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Данас су чланови Градског ШВС поделили и заштитне визире МЦ Зајечар, полицијској управи и комуналним милиционерима, апотекарској установи, повереницима и волонтерима, радницима ЈП који свакодневно одржавају и дезинфикују град, припадницима волонтерске службе кол центра, организацији „Бета” који хране напуштене животиње, појединим медијским редакцијама и погребним службама.

Сутра ће волонтери заједничког кол центра, у периоду од 04:00 до 07:00, испред продавница које буду радиле, заштитну опрему делити и најстаријим суграђанима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб