ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 29. март 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 29. март 2020.

Тимочки Зодијак

Месец у знаку Близанаца ове недеље акцентује живу реч и односе, а истог дана активан ће бити и један тригон, Венера улази у тригон са Плутоном, када ће покушати да искористи снагу Плутона да би се решила свих недоумица, ограничења и осећаја безизлазности! Снага Венере је данас невероватно јака, љубављу ћемо крочити преко својих граница и усудити се на нешто ново и другачије.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Прихватите савремене идеје које отварају нове пословне могућности. Угледајте се на нечије знање и мудрост. Пословни успех и лично задовољство произилазе из заједничког договора у различитим релацијама.

ЉУБАВ
Уживајте у лепим стварима које имате или Вам се нуде као неке нове могућности. Неко Вас подстиче на добро расположење и на креативно изражавање.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
У решавању нових пословних дилема употребите своје искуство или практичне способности. Уколико Вам је стало да се разликујете од других, будите довољно ефикасни и убедљиви пред сарадницима.

ЉУБАВ
Стало Вам је да привучете нечију емотивну пажњу, преостаје Вам да употребите своје заводничке манире и да осмислите оригиналан наступ у друштву блиске особе.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Имате лош предосећај у вези неких сарадника, стога смишљате алтернативно решење. Показаће се да имате добру процену и да се налазите у повољнијој пословној позицији, него што се то у почетку претпостављало.

ЉУБАВ
Можда то не примећујете, али Ваши поступци директно утичу на нечије емотивно расположење или на нове одлуке. Не можете заваравати свог партнера понављањем исте приче.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Делујете самоуверено у различитим ситуацијама и стало Вам је да докажете своје професионалне способности на делу. Ипак, постоји део истине који мудро прећуткујете. Важно је да правилно одредите своје пословне циљеве.

ЉУБАВ
Немојте давати нека превелика обећања у убеђењу да је то привремени израз емотивног „олакшања“. Будите за нијансу искренији или праведнији према вољеној особи.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Имате неки добар предосећај и довољно енергије да остварите скоро све своје замисли. Не треба да обраћате пажњу на различите коментаре, нечије примедбе не могу да умање смисао Вашег успеха.

ЉУБАВ
Пренесите своју емотивну инспирацију и добро расположење на блиску особу. Уколико то заиста желите умете да делујете врло заносно и неодољиво, колико је то потребно.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Имате неки добар предосећај и довољно енергије да остварите скоро све своје замисли. Не треба да обраћате пажњу на различите коментаре, нечије примедбе не могу да умање смисао Вашег успеха.

ЉУБАВ
Пренесите своју емотивну инспирацију и добро расположење на блиску особу. Уколико то заиста желите умете да делујете врло заносно и неодољиво, колико је то потребно.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Ваша основна интересовања су практичне природе. Стога, своју пажњу превасходно усмеравате на материјалне резултате или на послове који имају корисно значење.

ЉУБАВ
Изгледа да партнер нема намеру да стрпљиво чека на Вашу одлуку, већ преузима неки „изненађујући корак“ и потребну иницијативу. Логично, све има своју цену.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Налазите се пред новом пословном дилемом. Ваша одлука може да делује корисно, али подстиче и негативне коментаре у сарадничким круговима. Избегавајте такмичарске ситуације, посебно када не располажете са провереним информацијама.

ЉУБАВ
Сусрет са једном особом за сада више подсећа на игру „емотивног прикривања“ и тестирања, него на искрену размену осећања. Имате нове дилеме.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Умете да осмислите задовољавајући одговор за своје сараднике или неко ефикасно решење за различите ситуације. Околина постује Ваше мишљење и резултате.

ЉУБАВ
Прати Вас романтично расположење, нечије присуство у Вама покреће лавину позитивне енергије и осећања. Подстичите код себе маштовитост у изразавању према партнеру, све што је лепо произилази из емотивне блискости и заједничких договора.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Очекује Вас ново или поучно искуство у сусрету са сарадницима. Важно је да своје идеје пласирате на правом месту, тако да сви око Вас буду срећни и задовољни.

ЉУБАВ
Ако Вас партнер има другачије ставове, контролишите своје афекте и негативне страсти у љубавном односу. Немојте дозволити да Вас неко наведе на погрешно понашање.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Заокупљени сте новим информацијима и упорно покушавате да приведете крају посао који Вас умара. Важно је да одржите добар пословни ритам, немојте дозволити да губите драгоцену енергију или време на споредне ситуације.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом, повремено делујете забринутије него што је то потребно. Покушавате да одложите неке од догађаја који нису у потпуности по Вашој мери или укусу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Сувише форсирате личне циљеве, тако да Ваши сарадници реагују на различите начине. Неко поштује Ваше способности, али не одобрава поступке и стил који примењујете.

ЉУБАВ
Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, пре или касније све ће доци на своје место и фактор времена Вам иде у прилог.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб