ВестиУ Зајечару облачно и свежије, са кишом, максимална дневна температура око 4...

У Зајечару облачно и свежије, са кишом, максимална дневна температура око 4 степена

Загрљени пар са кишобраном шета по киши
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији претежно облачно, местимично са кишом, на планинама са суснежицом и снегом. Послеподне на северу и западу, а увече и током ноћи у већини крајева престанак падавина и делимично разведравање. Ветар слаб и умерен, понегде и јак, ујутро јужни и југозападни, затим у скретању на северозападни. Најнижа температура од -2 до 7, највиша дневна од 5 до 10 степени.

У Зајечару облачно и свежије са кишом и пљусковима. Ветар слаб и умерен, источни и североисточни. Минимална температура -2, максимална дневна око 4 степена. У суботу местимично облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 0, највиша до 11 степени.

Саобраћај у Србији тренутно је умереног интензитета, али се поподне очекују веће гужве на свим фреквентним путним правцима, а посебно оним који воде ка зимским центрима.

Још једна промена времена коју метеоролози најављују за данас донеће падавине, повремену кишу у нижим пределима и суснежицу и снег на планинама.

Мокар коловоз често је разлог повећаног броја саобраћајних незгода, зато из Ауто-мото савеза Србије апелују на возаче да смање брзину кретања и прилагоде је условима на путу.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб